11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Meredek vacsorát adott Lakatos Márk

2018. március 10.
7.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A napokban Lakatos Márk legújabb pop-up vacsoraklubjában, a Marki'z Supper Club legújabb helyszínén többek közt Lolát, Cseh Lacit, Istenes Bencét és Dallos Bogit vendégelte meg a Lay's chipsszel közösen szervezett vacsoraesten.

Nemrégiben került a boltok polcaira az egyik legnépszerűbb chips márka legújabb, kevesebb zsírtartalommal rendelkező terméke.

A Lay's Baked chips megihlette Lakatos Márkot is, aki gorgonzola-panna cottával és bazsalikommajonézzel tálalta a joghurtos-zöldfűszeres chipset. Ezt az ételkülönlegességet elsőként Cseh László úszó kóstolhatta meg, ráadásul egészen extrémnek mondható körülmények között, ugyanis Márk fellógatta őt a plafonra, és így kellett elfogyasztania a légiesen könnyű fogást.

Meredek vacsorát adott Lakatos Márk - 2. kép


A mókából és az ételkóstolásból Istenes Bence sem maradhatott ki, akinek egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a klasszikus sós Lay's ihlette padlizsánkrémet. Természetesen a márka további termékeihez is különleges ételeket készített Márk, melyeket olyan hazai ismert emberek kóstoltak meg, mint például Lola, Dallos Bogi vagy éppen Mádai Vivien.

Nemrégiben került a boltok polcaira az egyik legnépszerűbb chips márka legújabb, kevesebb zsírtartalommal rendelkező terméke.'>