13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Megvannak a Miss Balaton döntősei

2016. július 13.
3.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A több száz jelentkező közül végre megvan az a 16 lány, akik részt vesznek majd az augusztus 6-i Balatonfüredi döntőn.

A lányokat több castingon keresztül választották ki, ahol személyesen is elbeszélgettek velük. A döntő során bikiniben, elegáns öltözetben és sportos ruházatban kell majd a szakmai zsűri elé állniuk.

A castingokon Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Seres Attila zsűrizte a lányokat. A szépség mellett a tájékozottság is fontos ismérv volt a lányoknál, így az utolsó körben egy rövid, közéleti témákról szóló angol interjún vettek részt a versenyzők. Horváth Éva, a verseny koordinátor elmondta:

Nagyon sokat alakultak a jelentkezők az első casting óta. Bár én a zsűrizéseken nem voltam bent, de a fürdőruhás fotózásnál mindenkivel találkoztam, segítettem nekik a legjobb pózt megtalálni vagy épp megigazítottam a hajukat, és persze bátorítottam őket. Most pedig lassan már a véghajrába érünk, jövő héten fotótáborba érkeznek a döntősök, augusztus első hetében várjuk őket a felkészítő táborba...

Alig egy hónap és kiderül, ki lesz idén a Miss Balaton verseny győztese, aki egy új autóval és egy utazással lesz gazdagabb.