7 °C
borús égbolt
2024. április 24., szerda
György

Megújult üzlettel várja vásárlóit a GymBeam márka

2024. március 14.
21.5221
Mariann profilja, adatai
Mariann
A közelmúltban nyitotta meg ismét a kapuit a Váci úton található GymBeam üzlet, ugyanis egy kisebb átalakuláson esett át a hely, ahol ezentúl nem csak a különféle termékek közül válogathatnak az emberek, de egy közösségi térrel is várja a sport szerelmeseit.

A márkaüzlet felújítása során nagy hangsúlyt fektettek az innovációs megoldásokra, a megújult fitness hubbal pedig egy olyan találkozási pontot hozott létre a GymBeam, ahol a sportrajongók nem csak megtekinthetik és átvehetik online megrendelt termékeiket, de különleges élményeken keresztül még szorosabban kapcsolódhatnak a fitnesz márkához.

A táplálékkiegészítőket, egészséges élelmiszereket, fitnesz ruházatot és kellékeket forgalmazó márka az elmúlt években 'top-of-mind' brandé vált több országban is, köztünk hazánkban. A megújult üzletben már nem csak az online rendeléseket vehetik át a vásárlók, de fel is próbálhatják a márka teljes ruházati kollekcióját. Az üzletben számos edzés kellék is kipróbálható, és szakértő munkatársak segítik a vásárlókat az ideális táplálékkiegészítők összeállításában.

A GymBeam a helyszínen számos sportprogramra, edukatív előadásokra, podcast beszélgetésre és további közösségi programokra invitálja a sportrajongókat, melyekről az Instagram és Facebook oldalakon lehet majd információkat szerezni a jövőben.