16 °C
enyhe eső
2023. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Megújul a Balaton Sound több helyszíne is

2023. június 06.
21.8961
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már nem kell sokat várni, ugyanis június 28-án megnyitja kapuit a 2023-as Balaton Sound fesztivál, mely idén több újdonsággal is kecsegtet majd, lesznek új helyszínek és a dizájnban is rengeteg változásra számíthatnak a bulizók.

Friss látványvideó és képek láttak napvilágot, melyekből kiderül, hogy a szervezők milyen vizuális megújulásra készülnek idén a zamárdi szabadstrandon. Hatalmas megújulás vár idén a világsztárokkal gazdagon ellátott Heineken Balaton Sound Nagyszínpadra, mely idén egy impozáns ledfalat fog kapni. A 10 méter magas és 60 méter széles színpadszerkezet egy 500m2-es 1978 panelből álló led-et tart majd.

Különleges VIP helyszínek is várják majd a fesztiválozókat. A Las Vegas Casino Events VIP délután 4-től hajnal négyig várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A VIP vendégek rendelkezésére áll továbbá egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel. Déltől éjfélig élvezhetjük a VIP Sunset Beach élményeit, ahol exkluzív környezetben pihenhetünk. Ismét lesz Lost in Jungle VIP, ahol zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állatokkal találkozhatunk.

Megújul a Balaton Sound több helyszíne is - 2. kép

Új helyszín a Soundon a Radio1 Heineken Silver Beach Club, amely saját napozóstéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítja az igazi Beach Club hangulatot. A Rádió1 DJ-i kora délutántól a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket.

Megújul a Balaton Sound több helyszíne is - 3. kép


Megújul a Balaton Sound több helyszíne is - 4. kép


Megújul a Balaton Sound több helyszíne is - 5. kép