7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megszületett Jessie J első gyermeke

2023. május 20.
28.8311
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az énekesnő még január elején jelentette be, hogy terhes, miután korábban volt egy vetélése, most pedig közösségi oldalán árulta el, hogy egy héttel ezelőtt megszületett első gyermeke, egy kisfiú, aki teljesen egészséges.

Jessie J közösségi oldalán egy storyban árulta el, hogy megszületett első kisfia - akinek az apukájáról semmit sem lehet tudni -, ám a gyerekről egyelőre nem osztott meg fotót. Az énekesnő leírhatatlannak mondta az érzést, teljesen megváltozott ezzel az élete és varázslatosnak mondja az egészet.

A híresség bár nem részletezte, de valószínűleg mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe, ugyanis korábban elmondta, hogy egyedül vállal babát, azaz nem lesz édesapja a kicsinek. Jessie J valószínűleg egyedül is fel tudja majd nevelni a kisfiút - akinek a nevét nem árulta el -, hiszen az anyagi háttere megvan hozzá.
terhes, miután korábban volt egy vetélése, most pedig közösségi oldalán árulta el, hogy egy héttel ezelőtt megszületett első gyermeke, egy kisfiú, aki teljesen egészséges.'>