11 °C
szórványos felhőzet
2024. február 27., kedd
Ákos, Bátor

Megszólaltak a Szex és New York színésznői a Chris Nothot érintő szexuális zaklatás kapcsán

2021. december 22.
60.2901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Az És egyszer csak...

színésznői nem rejtették véka alá a véleményüket annak kapcsán, amivel immáron több nő is vádolja Chris Nothot, a sorozat Mr. Bigjét, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis egy közös nyilatkozatot adtak ki a szexuális zaklatások vádjában.

A színésznők, bár nagyon jó viszonyt ápolnak Chris Noth-tal, a mostani nyilatkozatukban inkább a nőtársaik mellé álltak és mélyen sajnálják azt, hogy egyáltalán ilyen esetek megtörténéséről beszélni kell. A Mr. Biget alakító színész tagadja a vádakat, állítása szerint mindegyik nővel közös megegyezés alapján történtek a dolgok.

Mélységesen elszomorít minke a Chris Noth ellen felhozott vádak, erőszak megkísérlések. Támogatjuk a nőket, akik megosztották fájdalmas élményeiket, hiszen tudjuk, hogy nagyon nehéz lehetett kiállni a nyilvánosság elé, és ezért hálásak vagyunk nekik.

A három színésznő egyelőre ennél részletesebben, vádlóan vagy kompromittálóbban nem kíván a sajtó előtt is részleteket elmondani az álláspontokról. A kiadott nyilatkozat azonban egyértelművé teszi az alap nézőpontokat.