34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

Megnyitotta legújabb cukrászdáját a Kemenes Cukrász Manufaktúra

2019. augusztus 04.
8.9141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Augusztus 4-én egy új cukrászda nyílt a Vámház körút 9.

szám alatt, Klapka György egykori ékszerbirodalmának helyén, melynek megnyitóján a Női Hírek csapata is ott járt és megkóstolta az ízletes, házias süteményeket.

A Kemenes cukrászat sokak számára ismerős lehet, ugyanis a családi vállalkozás már évek óta jelen van Biatorbágyon és Budapesten, az első kerületben, továbbá a Lipóti Pékségeknek is ők szállítják a házias jellegű süteményeket. A legújabb Kemenes Cukrászda és Bisztró már a pestiek számára is elérhetővé vált, ugyanis megnyílt a Vámház körúton a legújabb cukrászda. Az impozáns hely mélyen tükrözi a vállalkozás filozófiáját, vagyis a családias hangulatot és a sütés iránti szeretetet.


A süteményeket minden nap frissen a biatorbágyi cukrász üzemből viszik a cukrászdába. A házias ízvilágú sütemények mindenféle tartósítószer, ízfokozó és térfogatnövelő nélkül csak természetes anyagokból készülnek. Emellett a bisztró jellegből adódóan könnyű fogásokat, napi és heti menüket is kínálni fognak. Érdemes tehát betérni és megkóstolni a finom süteményeket.

A szerkesztőség tagjainak nagyon ízlettek a sütemények, az almás pite nagyon könnyű tésztája tényleg olyan, mintha csak a nagymama sütötte volna. Az omlós tésztájú citromos tartet szintén érdemes megkóstolni.