12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Megnyitotta kapuit a Budai Szabadtéri Színház

2020. augusztus 02.
14.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén nyáron egy hónappal később, júliusban nyitotta meg kapuit Csillabércen a Budai Szabadtéri Színház, ami egészen szeptember végéig várja majd a nézőket.

Budapest második legnagyobb szabadtéri színháza 2019-ben nyitotta meg először kapuit, idén pedig ismét várja nézőit a nyár folyamán.

2020-ban jelentős átalakításon esett át, a legmodernebb technikával felszerelt szabadtéri színház lett. Egy chill-garden elnevezésű nyugalom-kerttel is kiegészült a színház területe, itt az előadásmentes estéken nyugodt, pihentető és ingyenes kikapcsolódásra van lehetőség.

Idén nyáron vendégszerepel a színházban Zséda, az Edda Művek, a 100 tagú cigányzenekar, bemutatásra kerül a Szép nyári nap, a Képzelt riport szimfonikus változata, a Czibor, a rongylábú rock opera, de lesz ismét Hullócsillagok éjszakája, Nemzeti Operett Gála, Gergely Róbert koncert Szécsi Pál dalaiból, illetve több feltörekvő, tehetséges társulat vígjátéka, zenés produkciója.

Vasárnaponként a gyermekeké a színház: Vasárnapi Matiné címmel meseelőadások tekinthetők meg kellemes családi program gyanánt.