34 °C
szórványos felhőzet
2024. július 17., szerda
Endre, Elek

Megnyitotta kapuit a B&B Hotel Budapest City

2021. szeptember 30.
52.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Boráros téren, a Petőfi híd közvetlen szomszédságában nyitotta meg kapuit a B&B szállodalánc első budapesti hotelét, melyben 214 ultramodern szoba található, valamint egy gyönyörű, Dunára néző panorámás rooftop terasz.

A hajdani Angyal Irodaház Dunára néző épületét az elmúlt néhány évben teljesen átalakították és egy letisztult, modern stílusú szállodát nyitottak a helyén.

A tulajdonosok nem hiába alakították át a kissé romos irodaházat, hiszen kiváló helyen található, könnyen megközelíthető Budapest látványosságai és a közlekedés is kiváló. A hotel területén szupergyors WiFi áll rendelkezésre, minden szobában chromecast Smart TV-k találhatók és a vállalat filozófiájával összhangban négy elektromosautó-töltőállomást is kialakítottak a garázsban.


A szállodában több Dunára néző szoba is helyet kapott, egy elegáns bar, egy fitnesz terem, valamint az épület tetején egy panorámás rooftop terasz, ahol különleges koktélokat is fogyaszthatnak a vendégek. A B&B Hotel Budapest City elsősorban üzletemberek számára, valamint néhány napra érkező turistáknak lesz tökéletes választás.
Fotók: B&B Hotel Budapest City