Igazán különleges vendéglátóipari egység nyitotta meg kapuit - még csak néhány napra, kísérleti jelleggel - az ausztráliai Brisbane városában, ahol az alkoholt a vendégek nem a torkukon keresztül juttathatják szervezetükbe.
kép' alt=''>

A párakocsmában ugyanis a szeszes italokat párásító berendezéseken keresztül juttatják a levegőbe, így azok a nyálkahártyákon, így az orron vagy a szemgolyón keresztül szívódnak fel a szervezetben, azonnali és nagyobb hatást elérve ezzel.
Érdekesség, hogy hasonló párakocsmák már Londonban is működnek, de ott még csak kiegészítő jelleggel, a Daily Mail cikke szerint ugyanis Ausztráliában teljes egészében erre épülne fel a készülő intézmény, amivel kapcsolatban megálmodói szerint óriási előny, hogy nem csak garantáltan eltünteti a másnaposságot, hanem 40 százalékkal kisebb kalóriafogyasztást tesz lehetővé.
Egészen másként látják azonban mindezt az egészségügyi szakemberek, akik szerint a belélegzett alkohol rendkívül káros a szervezetre, hiszen mérgező és rákkeltő vegyi anyagok tucatjait szívjuk fel úgy, hogy ezek kiválasztásában vagy kiszűrésében májunk nem játszik szerepet. Nem véletlen, hogy a bárt csak kísérleti jelleggel nyitották meg a nyári szezonra.
Chris Evans elárulta, hogyan kérte meg felesége kezét