14 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Megjelent Caramel életrajzi könyve

2016. november 21.
8.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Molnár Ferenc Caramelt 2004-ben ismerhette meg az ország az akkori tehetségkutató versenynek köszönhetően, melyet meg is nyert.

Ezt követően karrierje felfelé ívelt és a mai napig ezrek szeretik és hallgatják dalait. Szily Nórának köszönhetően nemrégiben elkészült életrajzi könyve is, melyben leplezetlenül mesél élete sötét időszakairól is.

Eddig nem sokat mesélt magánéletéről az énekes, most mégis úgy döntött, hogy Szily Nórával elkészítik életrajzi könyvét. Hónapokon keresztül beszélgettek a gyerekkori nehézségekről, a szegénységről, majd a Megasztárt követő hirtelen gazdagságról, ugyanis első lemeze 16 millió forintot hozott Caramelnek, melyből édesanyjának vett házat.

A könyvben mesél öccse elvesztéséről is, aki mindössze hét éves volt amikor meghalt, de Bartók Eszterrel való kapcsolatáról is többet megtudhatunk. Természetesen apává és férjévé válásáról is mesél Caramel, mely élete egyik legboldogabb pillanata volt. (Alexandra kiadó, 3 999,-)

Nem vagyok az a tipikus magyar híresség, aki könnyen és szívesen megnyílik mások előtt. Vannak olyan időszakai az életemnek, melyekről sosem beszéltem még. Senkit nem avattam be abba, milyen sok fájdalmat őrzök a gyerekkoromból; hogy tettem túl magam tizenévesen az öcsém tragikus elvesztésén; hogy és hol fordultam a zenéhez és kapaszkodtam a dallamokba, hogy elrepítsen egy általam kreált csodálatos világba.