24 °C
tiszta égbolt
2023. szeptember 28., csütörtök
Vencel

Megjelent Lizzo Yitty márkájának új kollekciója

2023. március 31.
37.7691
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Grammy-díjas énekesnő szenvedélyes szószólója az önszeretetnek és az önelfogadásnak, aki még tavaly indította el alakformáló márkáját, a Yitty-t, melynek legújabb kollekciója éppen tegnap debütált a Transznemű láthatóság nemzetközi napja előtt.

A "Your Skin" névre keresztelt kollekcióban olyan ruhadarabok találhatóak meg, melyeket nem csak hölgyek, de akár transznemű emberek is viselhetnek. Ezeket a ruhadarabokat úgy tervezték, hogy láthatóan lapos kontúrt biztosítsanak a mellkason vagy az ágyékon, hogy kényelmesen érezzék magukat a transzneműek.

A kollekció csak 2023 nyár végén lesz elérhető, ugyanis még nem minden modell készült el. A márka sajtóközleményében így fogalmaztak:

A Yitty hisz a radikális önszeretetben minden nemi identitású ember iránt - beleértve a transz, nem bináris, nemileg rugalmas és nem-konform közösségeket, amelyek krónikusan alulszolgáltak. A Yitty küldetése, hogy továbbra is minden szervezetet kiszolgáljon, ezért ezek az alapvető stílusok mindig elérhetőek lesznek a Yittynél.