15 °C
kevés felhő
2025. április 29., kedd
Péter

Megérkeztek a Zsolnay Kávéház legújabb finomságai

2015. június 10.
3.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Igazi új nyárias ízekkel találkozhatunk a budapesti Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéházában, ugyanis a nyárra való tekintettel felfrissítették sütemény kollekciójukat.

De természetesen a régi megszokott ízek sem maradhatnak el.

A kávéház kínálatában szereplő különleges süteményekkel biztosan nem találkozunk más cukrászatokban, ugyanis a hotel cukrász mestere, Bechmann György akár hónapokig is kísérletezik mire megszületik egy-egy finomság végleges íze és alakja. Igazi trend lett a hagyományos édességek újraértelmezése, melyet Bechmann György is előszeretettel alkalmaz, így született meg az 5 új sütemény is.

Bechmann György mester cukrász

Bechmann György mester cukrász


Ezek az új sütemények:
a Maladipe, mely egy könnyed, savanykás, gyümölcsös desszert
az Impresszió, mely az 5 alkotóelemes délutáni desszert
a Szófia Míra (a cukrász lányáról nevezte el), mely egy gyümölcsös, mascarpones krémes édesség
a Málnás-étcsokoládés brownie mini kuglóf, vanília-karamellmártással
és a Kelt Kuglóf egzotikus gyümölcs raguval.

Fontos megjegyezni, hogy a sütemények között diabetikus, laktózmentes és gluténmentes darabokat is találunk, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Éppen ezért érdemes meglátogatni a Zsolnay Kávéházat és megkóstolni az új isteni ízeket.

Maladipe desszert

Maladipe desszert



Szófia Míra krémes édesség

Szófia Míra krémes édesség



Málnás-étcsokoládés brownie mini kuglófok

Málnás-étcsokoládés brownie mini kuglófok



Kelt kuglóf egzotikus gyümölcsmártással

Kelt kuglóf egzotikus gyümölcsmártással



Somlói galuska kicsit másképp

Somlói galuska kicsit másképp