De természetesen a régi megszokott ízek sem maradhatnak el.
A kávéház kínálatában szereplő különleges süteményekkel biztosan nem találkozunk más cukrászatokban, ugyanis a hotel cukrász mestere, Bechmann György akár hónapokig is kísérletezik mire megszületik egy-egy finomság végleges íze és alakja. Igazi trend lett a hagyományos édességek újraértelmezése, melyet Bechmann György is előszeretettel alkalmaz, így született meg az 5 új sütemény is.
Bechmann György mester cukrász
Ezek az új sütemények:
a Maladipe, mely egy könnyed, savanykás, gyümölcsös desszert
az Impresszió, mely az 5 alkotóelemes délutáni desszert
a Szófia Míra (a cukrász lányáról nevezte el), mely egy gyümölcsös, mascarpones krémes édesség
a Málnás-étcsokoládés brownie mini kuglóf, vanília-karamellmártással
és a Kelt Kuglóf egzotikus gyümölcs raguval.
Fontos megjegyezni, hogy a sütemények között diabetikus, laktózmentes és gluténmentes darabokat is találunk, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Éppen ezért érdemes meglátogatni a Zsolnay Kávéházat és megkóstolni az új isteni ízeket.
Maladipe desszert
Szófia Míra krémes édesség
Málnás-étcsokoládés brownie mini kuglófok
Kelt kuglóf egzotikus gyümölcsmártással
Somlói galuska kicsit másképp
Gólyahír: megszületett a Harry Potter sztárjának második gyermeke