14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megérkezett a The Body Shop új nyári limitált kollekciója

2022. június 10.
60.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szép lassan berobban a nyár, ami egyet jelent a hűsítő szépségápolási termékek megérkezésével, ugyanis a márka nemrégiben bemutatta legújabb limitált kollekcióját, ráadásul visszatér a Cool Daisy kollekció is.

Nyáron sokan inkább a frissítő illatokat és szépségápolási termékeket kedvelik, ilyenkor a nehéz, zsíros termékek szóba sem jöhetnek.

A The Body Shop idei limitált kollekciója a Refreshing Passionfruit, azaz a maracuja fantasztikus illata fog teljes mértékben ápolni és felfrissíteni a forró nyári napokon. A kollekció darabjai természetes eredetű összetevőkből készült, mint például a maracuja olaj.

A kollekcióban találunk egy testradírt, egy testpermetet és egy joghurtos testápolót, mely nem csak frissességet fog adni, de bőrödet is puhává fogja varázsolni, ráadásul percek alatt felszívódik.

Régi nagy kedvenc sokak számára a Cool Daisy kollekció, ami idén nyáron visszatér a márka boltjaiba, hogy virágillatba borítsa a vevőket. A kollekcióban többféle termék is elérhető, érdemes őket beszerezni időben, ugyanis csak limitált ideig lesznek elérhetőek.