34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Megérkezett a Pandora új Signature és Moments kollekciója

2023. augusztus 21.
26.6311
Mariann profilja, adatai
Mariann
A dán ékszermárka idén ősszel felfrissítette Signature és Moments kollekcióját, melyek új charmokkal, formákkal és anyagokkal érhetőek el, ráadásul mostantól több hazai Pandora üzletben lehetőség van ékszerek gravírozására, hogy még személyesebbé tegyük az emlékeket.

Az új Moments kollekció charmjai a csillagokból és a barátság erejéből merítenek inspirációt. Elkészíthetjük a személyre szabott ékszerhoroszkópunkat az új charmoknak köszönhetően. Az új szegecselt lánc megjelenése is felfrissült, két új fémváltozatban kínál még több lehetőséget az önkifejezésre: 14 karátos arany és 14 karátos rózsaarany színekben.


A Pandora a Signature kollekció részeként új minimalista ékszereket mutat be, melyeket a letisztult esztétika, a geometriai formák és az egyenes vonalak inspiráltak. A Signature ékszereket úgy tervezték, hogy a viselő hangulatától és stílusától függően egymásra halmozhatók és rétegezhetők legyenek. A kollekciók elérhetőek az üzletekben, ráadásul mostantól az Árkádban, a Westendben és a MOM-ban található Pandora üzletekben elérhető az ékszerek gravírozása.


Egyedi feliratokat és szimbólumokat is tehetünk az általunk választott ékszerekre, így még egyedibbé tehetjük az ajándékokat. A gravírozás 3600 forintba kerül, de az általunk választott ékszer mindkét oldalára lehet valami egyedit rakatni.