27 °C
erős felhőzet
2024. július 23., kedd
Lenke

Megérkezett a Pandora új ME kollekciója

2023. június 24.
24.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A dán ékszermárka idén nyáron a kreativitást és az önkifejezés művészetét segít felfedezni a legújabb Pandora ME kollekcióval, mellyel egyedi stílusokat hozhatunk létre, hiszen rengeteg módja van annak, hogy keverjük a kollekció darabjait.

Az új Pandora ME mintákat az ősi időkből származó erős amulettek inspirálták, és védelmet, szerencsét és reményt képviselnek. Ha kedveled a spiritualitást, akkor érdemes lesz körbenézni a márka valamelyik hazai boltjában vagy online. A motiváció szimbólumaként megjelenő, új, markáns Iránytű medál a kihívásokat és a valódi én megtalálását jelképezi.

Az új, téglalap alakú, lekerekített sarkokkal ellátott Pandora ME Tarot kártya medált arra tervezték, hogy bevonzza a szerencsét. A kollekcióban megtaláljuk a pillangót jelentő szabadságot, valamint a félholdat, ami a bölcsességet és az erőt szimbolizálja. A Pavé és dupla gyűrűk most két új színösszeállításban kaphatóak - fehér tűzzománc és sterling ezüst, valamint kék tűzzománc és 14 karátos arannyal futatott kombinációban.