1 °C
borús égbolt
2023. december 09., szombat
Natália

Megduplázta vagyonát Schobert Norbi

2014. február 07.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A hazai fitnesz-élet egyik élharcosának tekinthető Schobert Norbi - akinek egyes kijelentéseivel gyakran még leghűségesebb rajongói sem értenek egyet - ismét sikeresen megduplázta vagyonát, így az Update ételek megálmodójának jelenleg mintegy 10 milliárd forint pihenhet bankszámláján.

Schobert Norbi ugyan mostanság a nyilvánosságtól visszavonultan él, de a hangzatos kijelentéseiről ismert fitneszguru Facebook-oldalán mégis rendszeresen jelentkezik, így onnan tudhatjuk többek között azt is, hogy három éve folyamatosan, minden egyes esztendőben megduplázza cége vagyonát.

Mivel tavaly ez a pénzmennyiség 5 milliárd forint volt, ebből kifolyólag idén már 10 milliárd forintos összbevételről beszélhetünk.
 

Természetesen a siker Norbi szerint sem jött könnyen, és volt olyan pillanat - a cég történetében háromszor is - amikor a büdzsé teljesen lenullázódott.

Norbi egy interjúban elmondta, hogy ha valaki, akkor ő keményen megdolgozott a pénzéért. Az egykoron rendőrként dolgozó celeb ugyanis már a kilencvenes évek óta építi fitneszbirodalmát, és gyakran a szolgálati idő lejárta után, hulla fáradtan ment fitneszórákat tartani, de ma már úgy gondolja: megérte!