9 °C
erős felhőzet
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Még mindig féltékeny Klárikára Korda Gyuri

2013. december 20.
2.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hiába élnek immáron több mint 30 éve boldog házasságban, Korda Gyuri még mindig betegesen féltékeny Balázs Klárira, az énekes ugyanis saját bevallása szerint még a boltba is csak félve engedi el egyedül kedvesét.

Korda Gyuri az igazi régimódi mintalovag megtestesítője, aki Mély-interjúk című könyvének bemutatóján mesélt arról, hogy szerinte a tánc már majdnem szexualitás, de mindenképpen egy intim viszony a felek között, így például korábban a Szombat esti lázba is azért nem mehetett el Klárika, mert ezt az énekes megtiltotta neki.

Gyuri szerint megbízik a feleségében, de egyáltalán nem lenne kellemes élmény számára, ha egy trikóban feszítő férfi karjaiban látná, a feleségét ugyanis szerinte senki se közelítse meg - még indirekt módon se.Habár Balázs Klári idén már a 61. életévét tiporja, az énekesnő még mindig bombaformában van, így akár a Korda Gyurival eltöltött három évtizedet is letagadhatná, ezért talán nem is véletlen, hogy párja a szeme sarkából mindig figyeli a férfiak tekintetét, akik állítása szerint szinte mindig meg is nézik Klárikát.