8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Még Kambodzsába is elutazott Brad Pitt, hogy a gyermekeivel lehessen

2017. március 29.
7.4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A legfrissebb sztárhírek szerint mégsem akkora szörnyeteg Brad Pitt, mint ahogyan nagyon sok helyen megpróbálták beállítani őt a múltban, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a híresség nemrégiben Kambodzsáig repült azért, hogy találkozhasson gyermekeivel.

Mint ismert, Angelina Jolie legújabb filmje miatt vitte el a kérdéses országba hat gyermekét, és mivel Bradnak nagyon hiányoztak a csöppségek, az E! News információi szerint a színész titokban utánuk ment, hogy egy kis időt velük tölthessen.

A lapnak nyilatkozó névtelen forrás szerint Brad Pitt tettét nagyon jól minősíti, hogy a kambodzsai kirándulás 75 százalékában a gyerekek Angelinával voltak, de apjuk amiatt a kevéske idő miatt is elutazott a távoli országban, hogy ne kelljen nélkülöznie szeretteit.

A forrás hozzátette továbbá, hogy a korábbi beszámolók szerint az sem volt igaz, hogy minden gyermek végig Kambodzsában maradt anyjukkal, többségük ugyanis menetközben elrepült Los Angeles-be, hogy apjukkal töltsenek néhány napot.