Az elmúlt hónapokban elképesztő népszerűségre tett szert a tejcsokoládé burokban ropogós kadayif tésztából, pisztáciakrémből és tahiniból készült desszertkülönlegesség, melyet ma már többen keresnek, mint a bejglit, sokan várólistára kerülnek, hogy megkóstolhassák csokit.
A szakácsolimpián bronzérmes Jakabfi Dávid nagykanizsai műhelyében eredeti alapanyagokból készült dubai csoki már ezresével készül, a séf tovább bővítette műhelyét, új alkalmazottakat is felvett, hogy ki tudják elégíteni a megrendeléseket az ünnepi időszakban.
December 21-én még be lehet majd szerezni Nagykanizsán a dubai csokit, amit egy jótékonysági eseménnyel kötnek egybe a szervezők. A JD Cukrászdában, ahol reggel 9 órától lehetőség lesz vásárolni a híres JD-féle dubai csokikból, tejcsokis-, fehércsokis változatban és bonbon formájában is, a kétezer darabos készlet erejéig. A befolyt összeget Jakabfi Dávid az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára ajánlja fel.
Fotó: Tóth Liliána / plateinstylestudio
Kolbászok a palacsintában: így készül az angol toad in the hole