-1 °C
borús égbolt
2023. december 11., hétfő
Árpád

Matt LeBlanc és Courtney Cox is megemlékezett elhunyt barátjukról

2023. november 15.
15.6871
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már lassan három hete annak, hogy holtan találták házában a Jóbarátok egykori sztárját, aki valószínűleg megfulladt a medencéjében, ám színésztársai a közös közleményük után csak most először tudtak megszólalni.
 

Még tegnap este Matt LeBlanc osztott meg néhány gondolatot és válogatott képeket közösségi oldalán elhunyt barátjáról. A fotók között Joey és Chandler ikonikus jelenetei láthatóak. A színész a következő sorokkal emlékezett meg barátjáról:

Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén életem kedvenc időszakai közé tartoznak. Mindig mosolyogni fogok, ha rád gondolok, és soha nem felejtelek el. Soha.

A végén még egy poént is bedobott, miszerint Matthew már soha nem fogja visszaadni neki azt a kölcsönkért 20 dollárt.Courtney Cox egy videót osztott meg, ami Monica és Chandler első intim jelenetét mutatja meg nekünk. Az első a levetített változat látható, ám a folytatásban a rajongók láthatják azt is, hogy mi történt a felvétel során. Cox szerint Matthew mindig vicces volt és nagyon kedves.