4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Maros Gábor: A híres operaénekes, akinek éheznie kell

2014. június 09.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a hatvanas éveiben járó Maros Gáborról, aki hiába örvend nagy népszerűségnek az operakedvelők és a színházi előadások szerelmesei között, a művész jelenleg a túlélésért küzd.Maros Gábor szűkszavúan ugyan, de egy interjúban beszélt arról, hogy noha nem akarja, hogy rajta mosolyogjon az ország, és panaszkodni sem szeretne, de mégis bevallotta, hogy nagy anyagi nehézségei és problémái vannak.

Az operaénekes szerint jelenleg nincs munkája sem színházban, sem operában, így mindössze kevéske nyugdíjából kell megélnie, ami jelenleg mintegy 61 ezer forint. Maros szerint ez arra elég, hogy befizeti a csekkjeit, de ételre már nem igazán marad neki, így tulajdonképpen csak kenyérre és vízre telik.

A művész szerint bár rosszul érzi magát és nem tudja meddig bírja így, mégis úgy érzi, hogy nem az ő szégyene mindez. Sanyarú sorsához hozzájárult mindemellett, hogy nem csak legjobb barátai, hanem még párja is elhagyta a bajban, így jelenleg szinte csak magára számíthat, de még ő sem látja a kiutat lehetetlen helyzetéből.