Bár annak idején a fehér csokoládé is alaposan felforgatta a csokirajongók életét, azonban svájci tudósoknak most sikerült megalkotniuk egy újabb típust, méghozzá a rubin csokoládét, amely a negyedik színvilágú édesség lett a sorban.
Az újdonság a Zürichben található Barry Callebaut csokigyártó vállalatnak köszönhető, akik elmondták, hogy évek óta próbálkoznak már azzal, hogy elkészülhessen a rubincsokoládé, amelyről Shanghajban rántották le a leplet a minap.
A kérdéses édesség különleges színvilágát az alkotók szerint nem mesterséges színezékekkel érik el, hanem természetes módon, különféle bogyós gyümölcsök révén, ami természetesen a végeredmény aromáját is meghatározza.
kép' alt=''>
Az újdonság a Zürichben található Barry Callebaut csokigyártó vállalatnak köszönhető, akik elmondták, hogy évek óta próbálkoznak már azzal, hogy elkészülhessen a rubincsokoládé, amelyről Shanghajban rántották le a leplet a minap.
A kérdéses édesség különleges színvilágát az alkotók szerint nem mesterséges színezékekkel érik el, hanem természetes módon, különféle bogyós gyümölcsök révén, ami természetesen a végeredmény aromáját is meghatározza.
kép' alt=''>

Megújul a Sziget, számtalan új helyszínnel és programokkal bővül a hazai fesztivál