17 °C
tiszta égbolt
2024. április 13., szombat
Ida

Már nem olyan jó a kapcsolat Kourtney Kardashian és Scott Disick között

2023. szeptember 14.
29.1471
Mariann profilja, adatai
Mariann
A két híresség közel tíz évig alkotott egy párt, mely alatt sosem házasodtak össze, ám született három közös gyermekük is, akiket a mai napig együtt nevelnek, és sokáig jó kapcsolatot is ápoltak egymással, manapság azonban ez megváltozott.

Egy forrás a közelmúltban elárulta az ET magazinnak, hogy Kourtney Kardashian és Scott Disick között kissé megromlott a kapcsolat és most már távolságtartóak egymással. Ennek az lehet az egyik oka, hogy Kourtney tavaly hozzáment Travis Barkerhez, akivel most első közös gyermeküket várják.

Mindeközben Scottnak nagyon jó a kapcsolata a család többi tagjával, legfőképpen Khloéval és Kimmel, akikkel több időt szokott tölteni, melyet láthattunk a The Kardashians című sorozatban is. A pletykák szerint Scott sok időt tölt Miamiban, ahol a dolgait rendezi és a gyerekivel is többet foglalkozik. A hírsség igyekszik a lehető legnagyobb mértékben támogatni Kourtneyt, de azt is tudja, hogy a legjobb távolságot tartani tőle, különösen a közelmúltbeli műtétje miatti stresszes időszakban.