29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Már három hete vezeti a slágerlistákat az új Mandoki Soulmates album

2024. június 07.
9.0701
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nem csak a hazai rajongók szeretik Leslie Mandoki legújabb albumát, hanem a nemzetközi zenei szcéna is, komoly amerikai kritikusok az év albumának nevezték, és olyan kifejezésekkel illették, mint "Instant Classic", nem is beszélve a német sajtóról, amely szintén kimagasló dicséretekkel ünnepli.

A Mandoki Soulmates mindig is a szabadság, béke és a józan ész mellett állt ki, és céljuk, hogy zenéjükkel hidakat építsenek különböző kultúrák és nemzetek között. A Memory of our Future című albumon találjuk a Mandoki feat: United Artists for Europe - Mother Europe dalt, ami Varga Miklós klasszikusát, a Vén Európát gondolta újra.

Az új daloknál olyan sztárokkal dolgozott együtt a Mandoki Soulmates, mint Ian Anderson (Jethro Tull), Peter Maffay, Klaus Meine & Rudolf Schenker (Scorpions), Vicky Leandros, Nick Van Eede (Cutting Crew) és még sokan mások. Leslie úgy fogalmazott:

A legendás előadók felerősítik a hangokat és megerősítik az üzenetet: Vigyázzunk saját magunkra, vigyázzunk egymásra legyen szó az európai egységről, békéről a zene egyetemes nyelvén keresztül. Most nagyon nagy szükség van a helyes döntésekre, mert a döntések kihatnak a szülők, nagyszülők, gyermekeink, testvéreink és barátaink életére, valamint az egész emberiség érdekeit kell szolgálják.