19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Magyar nagymamák készítik a legnépszerűbb horgolt figurákat

2015. november 04.
2.0151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hazánkban már több ezer magyar gyermek alszik el minden este a Freshka Design bájos, horgolt figuráival, amelyek a kézműves vásárok sztárjai voltak a közelmúltban.

A teljes egészében magyar kigondolású találmány érdekessége, hogy a szakavatott dizájnerek által történt megtervezés után magyar nagymamák, nyugdíjasok, megváltozott munkaképességűek, valamint tartósan- és ideiglenesen munkanélküli személyek segítik a termékek elkészülését.

A játékok jelenleg is közel 100 embernek nyújtanak kiegészítő kereseti lehetőséget, de a Freshka Design szeretné a jövőben megnövelni piacát, ezáltal egyre több embernek kiegészítő keresetet nyújtani, amihez azonban szükséges, hogy kijuthassanak a Nürnbergi Játékkiállításra, amire a vállalkozásnak önerőből nem lenne lehetősége.

Éppen emiatt rajongóik és a segítő szándékú emberek támaszát kérik ahhoz, hogy a cél érdekében elindított Indiegogo közösségi finanszírozás részeként kisebb vagy nagyobb összegekkel támogassuk a vállalkozás céljait.

A támogatók összegtől függően ajándékcsomagokat kapnak, amelyekben különféle figurák, kedvezménykuponok, vagy limitált szériás termékek is megtalálható lesznek.

A kampány oldala IDE kattintva érhető el.