20 °C
tiszta égbolt
2024. május 27., hétfő
Hella

Lizzo megtörte a csendet, hosszú nyilatkozatott adott ki az őt ért vádak miatt

2023. augusztus 03.
27.6871
Mariann profilja, adatai
Mariann
Kemény vádakkal illették a többszörös Grammy-díjas énekesnőt a napokban, három volt táncosa pert indított ellene, miután szexuális zaklatással és ellenséges munkakörnyezet megteremtésével vádolják - most végre megszólalt Lizzo is.

Az énekesnő egy hosszú nyilatkozatot osztott meg közösségi oldalán, ahol természetesen az őt ért vádakat tagadja. Kijelentette, hogy "nem ő a gazember", és az ellene felhozott vádak túl felháborítóak ahhoz, hogy ne foglalkozzon vele. Bejegyzésében Lizzo így fogalmazott:

A munkamorálomat, az erkölcsömet és a tisztelettudatomat megkérdőjelezték. A karakteremet kritizálták. Általában úgy döntök, hogy nem válaszolok a hamis állításokra, de ezek olyan hihetetlenek, mint amilyennek hangzanak, és túl felháborítóak ahhoz, hogy ne foglalkozzak velük... A szenvedéllyel együtt jár a kemény munka és a magas színvonal. Néha nehéz döntéseket kell hoznom, de soha nem állt szándékomban senkit kényelmetlenül éreztetni, vagy úgy érezni, hogy nem értékelik a csapat fontos tagjaként.

A per valószínűleg folytatódni fog a bíróságon.