7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok

2023. május 02.
31.3121
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezésre került a Vogue magazin legnagyobb divateseménye, a MET Gála, ahol idén Karl Lagerfeld volt a téma és az ő öröksége, ami a képek láttán igazán megihlette a tervezőket, dizájnereket és a hírességeket is.

Nem telhet el úgy egy MET sem, hogy valamelyik Kardashian ne lenne ott, a korábbi híresztelésekkel ellentétben Kim Kardashian is részt vett az eseményen, ahogy Kendall Jenner és testvére Kylie Jenner is. Kim egy Daniel Roseberry tervező által megálmodott nude ruhát viselt, melyen közel 50 000 valódi édesvízi gyöngy és 16 000 kristály volt. Állítólag 100 órára volt szükség ahhoz, hogy ezeket felvarrják a ruhára.

Kendall folytatja nadrág nélküli trendjét, így ismét nem viselt szoknyát vagy más ruhát, csak egy flitteres fekete bodyt. Kylie pedig egy piros ruhát választott. Idén a fekete és a fehér színek domináltak az eseményen, ezeket nagyon szerette az egykori tervező, Karl Lagerfeld, akinek híres macskája, Choupette sem maradhatott le a vörös szőnyegről. Jared Leto színész például macskának öltözött, de DojaCat is úgy nézett ki, mint egy cica, az arcán maszkmesterek dolgoztak. A legnagyobb feltűnést Lil Nas X okozta, aki csak egy tangát viselt, testét pedig ezüst festék, gyöngyök és kristályok fedték.

Rihanna pedig hatalmas, kerekedő pocakkal jelent meg a gálán párjával. Az énekesnő fehér Maison Valentino ruhát viselt. De íme képgalériánk.

Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 2. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 3. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 4. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 5. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 6. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 7. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 8. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 9. kép


Lezajlott a 2023-as MET Gála, így öltöztek idén a sztárok - 10. kép