16 °C
borús égbolt
2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett

Léteznek a farkasemberek!

2014. március 18.
2.5591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Döbbenetes hírek kaptak szárnyra az Al Anba magazin újságíróinak közvetítésével, akik egy kuvaiti férfi elképesztő átalakulásáról tudósítottak a nagyvilág számára, aki elmondásuk szerint farkasemberré műtette magát.

A valódi neve elhallgatását kérő férfi egy plasztikai műtétnek köszönhetően gyakorlatilag hajat és szőrt operáltatott arca teljes felületére, amitől igazi farkasember-kinézetűvé vált, és elmondása szerint ettől a beavatkozástól az emberek jobban tisztelik őt, mint korábban bármikor.

Ez azonban csak a férfi álláspontja, a róla a világhálóra felkerült videó alapján ugyanis nagyon sokan közönséges csalónak és bohócnak titulálták, aki a legtöbb vélekedés szerint nem is esett át műtéten, mindössze csak a hírverés miatt ragasztott arcára szőrt, hogy hirdesse farkasemberré válásának hihetetlen történetét.

Akárhogyan is, a rejtélyes kuvaiti férfi amennyiben valóban megműttette magát, akkor ezáltal egy életre elcsúfította arcát, amit csak újabb plasztikai műtétekkel állíthat majd helyre.

A legszomorúbb azonban, hogy így sem sikerült bizonyítania a farkasemberek létezésére vonatkozó mítoszokat...