14 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Leszúrta a barátját, mert az nem akart szeretkezni vele

2018. szeptember 12.
11.5901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hat év letöltendő börtönbüntetést kapott az a 37 éves brit nő, aki még áprilisban azért szúrta tüdőn saját párját, mert a férfi megtagadta tőle a szexet, amibe kis híján bele is halt, hiszen sérülése életveszélyes volt.

Vicky Ludlow egy átmulatott éjszaka után, részegen próbált meg közeledni párjához, azonban miután visszautasította őt, kiment a konyhába, és egy késsel visszatérve beleszúrt a mellkasába, amit a férfi egy óriási ütésnek érzett, de amikor a nő kihúzta a pengét, hogy újra lesújtson, akkor érezte, hogy megszúrták.

Szerencsére Vicky második döfése nem érte el őt, a férfi pedig elmenekült a lakásból, sőt mentőt is tudott még hívni magához, noha a hatalmas kiabálásban és zűrzavarban közben már a szomszédok is felébredtek, de sokat nem tudtak tenni az erősen vérző férfiért.


kép'>Leszúrta a barátját, mert az nem akart szeretkezni vele - 2. kép

A bíróságon kiderült, a nő masszív alkoholista, aki nagyon erőszakos tudott lenni, amikor ivott, így nem ez volt az első eset, hogy rátámadt párjára, habár késsel eddig még soha nem rontott neki. Letöltendő börtönbüntetése miatt pedig egy darabig nem is fog!