23 °C
erős felhőzet
2024. június 16., vasárnap
Jusztin

Legyen illatos az idei Valentin-nap a Lushsal

2024. február 11.
27.4521
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már csak néhány nap van hátra és itt az év legszerelmesebb napja, a Valentin-nap, mely idén illatozóbbá is válhat köszönhetően a Lushnak, akik idén is egy limitált kollekcióval ünneplik a szerelmeseket vagy éppen a szingliket, akik szintén beszerezhetik maguknak a különleges fürdőbombákat.

A Lush 2024-es Valentin-napi kollekciója között több különlegesebb fürdőbombát, habfürdőt, tusfürdőt és ajakradírt is találunk. A Flower Bombshell egy hatalmas szív alakú fürdőbomba, mely szicíliai citromolajat és rózsát tartalmaz, a kádat pedig a benne rejlő szárított virágszirmok fogják még varázslatosabbá tenni.

Legyen illatos az idei Valentin-nap a Lushsal - 2. kép

Ha Valentin-nap, akkor nem maradhat ki az eper, a Strawberry Crumble habfürdő fair trade bio kakaóvajas töltelékkel készül, így bőrpuhító, bőrnyugtató és hidratáló fürdőt varázsol a kádba, miközben az édes illat belengi a fürdőszobát. A puha ajkakról a Sweet Talk ajakradír gondoskodik, melynek zamatos trópusi íze felpezsdíti a fáradt ajkakat. Végezetül itt a Passion tusfürdő, mely friss passiógyümölcslé keveréket tartalmaz, némi csillámmal feldobva. Fedezd fel a kollekció darabjait és szerezd be őket időben.

Legyen illatos az idei Valentin-nap a Lushsal - 3. kép