9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Kylie Jenner lett a Dolce & Gabbana legújabb reklámkampányának az arca

2023. április 11.
35.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Kardashian család nagyon jó viszonyt ápol a híres olasz tervezőpárossal, hiszen Kourtney esküvői ruháját is a Dolce & Gabbana készítette, ám most a legfiatalabb Jenner lányt kérték fel a legújabb szemüveg kollekció kampányához.

A Dolce & Gabbana 2023-as év tavasz-nyári szemüvegkampányát London egyik legtehetségesebb kortárs divatfotós párja, Mert Alas és Marcus Piggott készítette. Kylie Jenner, a kampány női arca sikeres vállalkozó, valamint az egyik legtöbb követővel rendelkező híresség a világon, aki sokak álmát testesíti meg.

A kampányhoz egy forró Los Angeles-i éjszakát álmodtak meg, amint Jenner egy luxus villa medencéjében megmártózik. A hollywoodi díszletet idéző környezetben minden adott az érzékiség és stílus megelevenedéséhez. A kollekció több modellt is tartalmaz, napszemüvegeket és optikai kereteket is. Az Uniszex vonalat DG ELASTIC modellek erősítik, melyek vastag szárakat kaptak felirattal, valamint téglalap és négyzetes alakú keretet.

Kylie Jenner lett a Dolce & Gabbana legújabb reklámkampányának az arca - 2. kép

A női DG CROSSED modellek a Dolce & Gabbana stílus előtt tiszteleg. Csábos pillangósziluett és egyedi geometrikus szárak jellemzik, melyeken arany DG Crossed logó virít. Az új kollekció idén tavasszal és nyáron lesz elérhető az optikákban.

Kylie Jenner lett a Dolce & Gabbana legújabb reklámkampányának az arca - 3. kép