A világszerte elismert chocoMe igyekszik minden szezonban megújulni és finomabbnál finomabb csokoládés édességekkel megörvendeztetni a márka kedvelőit, idén ősszel pedig megérkezett a hozzáadott cukrot nem tartalmazó új termékeik is.
A magyar manufaktúra ezúttal 3 új termékkel jelentkezik, köztük két olyannal, melyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, emellett pedig egy olyannal, ami még csak a közelmúltban felfedezett alapanyagból készült.
A magyar manufaktúra ezúttal 3 új termékkel jelentkezik, köztük két olyannal, melyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, emellett pedig egy olyannal, ami még csak a közelmúltban felfedezett alapanyagból készült.
Ez a különleges alapanyag pedig nem mást, mint a kakaógyümölcs. Egy svájci-ghánai vállalkozás nemrég megoldást talált arra, hogyan lehet hasznosítani a kakaó gyümölcshúsát, amit eddig általában kidobtak a magas víztartalma miatt. Ám most egy új eljárásnak köszönhetően kipréselik a gyümölcshús levét, majd három órán belül eljuttatják a pasztörizáló üzembe.
Végre megérkeztek az első hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszertkülönlegességek a márkához, az egyik az Étcsokoládé drazsé szicíliai mandulával, és a Petit 9 Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel variáció. Az új termékek már elérhetőek a márka webshopjában.
Eljegyezték Selena Gomezt