11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata

2023. február 22.
45.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén május 21-én a Budapest Park elrepít minket a hatvanas évek táncdalfesztiváljaira, ugyanis a Katona József Színház ezzel a különleges eseménnyel fogja megünnepelni fennállásának negyvenedik évfordulóját.

A rendhagyó, kísérleti produkció a koncert és a színház fúziójából jön létre, amelynek gerincét a Csinibaba című film betétdalai, illetve a hatvanas évek táncdalfesztiváljainak örökzöld slágerei adják. A játékos koncert-shown olyan énekesek fogják előadni az ismert dalokat, mint például Bagossy Norbert (Bagossy Brothers Company), Beck Zoltán (30Y), Fekete Giorgio (Carson Coma), Járai Márk (Halott Pénz), Lábas Viki (Margaret Island), Németh Juci (Budapest Bár), Péterfy Bori, (Péterfy Bori & Love Band) Sena Dagadu (Irie Maffia) és Vitáris Iván + Balla Máté (Ivan & The Parazol).

A táncdalfesztiválok miliőjét idéző díszletben valóban verseny zajlik majd: színészek és zenészek küzdenek, hogy elnyerjék a zsűri kegyeit. A különböző produkciók megmérkőznek egymással, hogy kiderüljön: ki mit tud? A jegyértékesítés február 24-én 11 órakor indul a Budapest Park felületein.