8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Külföldre utaznak a Könyvklub című film szereplői

2022. június 01.
54.5911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nem olyan régen kezdődtek el a 2018-ban bemutatott Könyvklub című vígjáték folytatásának forgatásai, melyben ismét visszatérnek a régi szereplők, köztük Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen.

A Könyvklub: Második fejezet című filmről eddig nem sok információt lehetett tudni, csupán annyit, hogy a szereplők visszatérnek, most azonban hivatalos fotó érkezett a készülő projektről.

Ebből kiderül, hogy a négy barátnő elviszi könyvklubjukat Olaszországba, egy szórakoztató csajos útra, melyen még soha nem voltak. Természetesen ez rengeteg kalandot jelent a négy nőnek, ami nagyszerű szórakozás lesz majd a filmvásznon.

A négy főszereplő mellett a pasik is visszatérnek majd, Andy Garcia, Don Johnson és Craig T. Nelson. Arról sajnos még nincsenek információk, hogy a filmet mikor fogják bemutatni, de reméljük minél hamarabb.
forgatásai, melyben ismét visszatérnek a régi szereplők, köztük Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen.

A Könyvklub: Második fejezet című filmről eddig nem sok információt lehetett tudni, csupán annyit, hogy a szereplők visszatérnek, most azonban hivatalos fotó érkezett a készülő projektről.'>