29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Közös kampányt indít a Magyar Olimpiai Bizottság és a Pöttyös

2024. május 22.
15.2631
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Magyar Olimpiai Bizottság és a Pöttyös a már nyolc éve tartó együttműködésüket egy új szintre emelik idén, melynek keretében a népszerű Túró Rudikat gyártó vállalat egy különleges, limitált édességgel jelentkezik, továbbá a Pöttyös olimpiai arcképcsarnok kártyacsomagja beköltözik az okostelefonokba.

Már csak 65 nap van hátra a Párizsi ötkarikás játékokig, ahol ismét több fronton is lehet majd szurkolni a hazai sportolóknak. Ehhez az élményhez nyújt egy kis pluszt a Pöttyös különleges, piros-fehér-zöld Hajrá, Magyarok! trikolór Túró Rudija, mely nem csak színeiben, de ízében is új. A külső piros borítás alatt a jól megszokott fehér túrós rész, valamint egy zöld színű citromos krém bújik meg.

Mindezek mellett a Pöttyös és a MOB a korábbi hagyományokhoz híven egy 200 darabból álló, új szurkolói kártyacsomagot is készített, melyeken az olimpikonok mellett paralimpikonok és legendák (korábbi olimpiai bajnokok) is helyet kaptak. Ezek a kártyacsomagok az ötdarabos multipack Túró Rudi csomagokban lesznek elérhetőek. A szurkolói aktivitás 2024-ben a trendeket és szokásokat követve megújul és nagyrészt a digitális térbe költözik.

A szurkolói kártyagyűjtő aktivitás is tovább lett fejlesztve: digitális formában és vizuálisan újragondolva, az AR lehetőségeit kihasználva a Pöttyös mobilalkalmazásba költözött. Az applikáció elérhető Android és iOS készülékekre is, ahol sok-sok extra tartalom várja majd a szurkolókat és a túró rudi kedvelőket is.