27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Kourtney Kardashian és Travis Barker kórházban jártak

2023. szeptember 03.
26.9231
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Blink-182 rockbanda még pénteken jelentett be, hogy európai turnéjukat elhalasztják, ugyanis dobosuknak sürgősen haza kellett utaznia sürgős családi ügyek miatt, valami történhetett a terhes Kardashiannel, ugyanis kórházba kellett menniük.

Kourtney Kardashian és Travis Barker szombaton együtt hagyták el a Los Angeles-i egészségügyi központot, természetesen még mindig terhesen, valami gond adódhatott, ami miatt megijedt a pár. Mivel Kourtney már 44 éves, ezért felmerülhetnek nála különféle problémák a terhesség altt.

A jelek szerint azonban minden rendben lehet, mivel hamar elhagyták a kórházat a beszámolók szerint. Sem Kourtney, sem Travis nem erősítette meg, hogy mi történt, így csak találgatni lehet. A reality hírességnek még lehet jó néhány hét hátra a terhességéből, ezért aggódhatott annyira Travis, amiért haza is utazott.


elhalasztják, ugyanis dobosuknak sürgősen haza kellett utaznia sürgős családi ügyek miatt, valami történhetett a terhes Kardashiannel, ugyanis kórházba kellett menniük.'>