#
kep1#Cherrie Harris és James Mainwaring egyike azoknak az útmutató fiatal pároknak, akik rendkívüli mértékben törődnek környezetük egészségével, ezáltal úgy döntöttek korábban, hogy esküvőjüket is megpróbálják környezetbarát módon levezényelni.
Ebben nyújtott segítséget nekik a Real Junk Food Project nevű kezdeményezés, aminek a lényege, hogy önkéntesek begyűjtik a boltok, éttermek vagy éppen kávézók olyan élelmiszereit, melyek bár fogyasztásra alkalmasak, mégis kidobnák őket.
A fiatal pár az esküvői menüt csak és kizárólag ilyen élelmiszerekből állította össze, amivel nemcsak környezetüknek tettek nagyon jót, hanem a pénztárcájuknak is, lévén egyetlen vendégük komplett menüje átszámítva nem egészen 2 ezer forintba került, amibe a többfogásos vacsora és a desszert is belefért.
Érdekesség, hogy a vendégek csak utólag értesültek a dologról, a Mirror magazinnak nyilatkozó pár szerint pedig bár voltak, akik felháborodtak a dolgon, a 140 fős vendégsereg jelentős része azonban észre sem vette az egészet, sőt örültek annak, hogy ők is hozzájárulhattak egy kicsit a környezettudatossághoz.
Megújul a Sziget, számtalan új helyszínnel és programokkal bővül a hazai fesztivál