12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Könyve miatt várnak bocsánatkérést Stohl Bucitól

2014. január 10.
2.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Még tavaly márciusban, szabadulása után jelent meg Stohl Buci azon botránykönyve amely alaposan felkavarta az állóvizet a magyar börtönéletben, a műsorvezető ugyanis olyan hihetetlen dolgokat állított az írásban, amelyek már-már az amerikai akciófilmek hiteltelenségével vetekedtek.

A Magyar börtönpokol címet kapott írás miatt természetesen nem csak a színészt, hanem Szalai Vivient, avagy a könyv szerzőjét is beperelték, és nem csak kártérítést, hanem bocsánatkérést is várnak a szerzőpárostól azért, mert hazugságokat állítottak.

A Budapesti Fegyház és Börtön mintegy 5 millió forintos kártérítést követel, amit teljes egészében jótékony célra fordítanának, ehhez azonban szükség lenne arra, hogy Stohl András megjelenjen a bíróság előtt, és nyíltan kijelentse: valótlanságokat állított a könyvben, és bocsánatot kér az érintettektől.

Kucsera Miklós, avagy az ügy kirobbantója, és az érintett szakszervezet főtitkára szerint az iromány olyannyira messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől, így jogosan várják a bocsánatkérést és a kártérítést is Stohl Andrástól.