8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Könnyes szemmel nézte lánya első lépéseit Ördög Nóri

2014. június 06.
2.7031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ördög Nóri kisbabája, avagy az egy éves Nánási Micike végre elindult, és megtette első lépéseit, amit a műsorvezető anyuka könnyek között, elérzékenyülve és végletekig meghatódva kísért figyelemmel.

Nóri szinte természetfeletti eseményként számolt be a kis Mici első önálló lépéseiről - ami valóban minden édesanya és szülő életében kiemelkedően fontos esemény -, hiszen elmondása szerint látta már kislányát a bútorok mellett felállni, illetve lassan-lassan körbetipegni, de eddig még csak négykézláb próbálta megismerni a világot.

Az egyik nap azonban a kis Mici hirtelen elengedte a bútorokat, és ügyesen egyensúlyozva, gyorsan, kacarászva, a lábacskáit gyorsan kapkodva sétálgatni kezdett körbe-körbe.

Nóri szerint először nagyon meglepődött, aztán könnyekkel telt meg a szeme, és természetesen el is sírta magát.

A műsorvezető saját blogjában kitért arra is, hogy szerencséjükre férjével együtt élhették át ezt a csodálatos eseményt. A kislány azóta már ilyen formában igyekszik felfedezni a lakást, és bár kirándulásai végén még hatalmas huppanásokkal csücsül le a padlóra, de hamarosan már semmi sem jelenthet majd számára akadályt.