12 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Kis híján börtönbe került Sarka Kata

2014. január 13.
3.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy hajszál híján múlt, hogy nem került börtönbe Hajdú Péter felesége, Sarka Kata ugyanis egy befizetetlen helyszíni bírság miatt már bírósági végzést is kapott, de szerencsére a történet az utolsó pillanatban elrendeződött.

Kata saját bevallása szerint óriási késésben éppen edzésre sietett, amikor úgy gondolta, hogy a reggeli dugót kikerülve a buszsávban próbált utat törni magának, ám a celeb nem volt elég körültekintő, a semmiből ugyanis előbukkantak a rend éber őrei, és megbírságolták 10 ezer forintra.

A történet eleddig egészen hétköznapi lenne, de a bírság időközben valahová elkeveredett, és feledésbe is merült, így a soron következő felszólítás már egyenesen a bíróságról érkezett, ahol háromnapos elzárással fenyegették meg Sarka Katát, amennyiben nem intézi el a befizetést.

Természetesen a bírságnak a csúszás miatt a többszörösét kellett megfizetnie Hajdú Péter feleségének, és bár az eseten ma már csak nevet, de elmondása szerint nagyon megijedt, amikor először látta, hogy börtönbe akarják zárni, amit férje állítólag szemtelen módon még javasolt is számára, hogy próbálja ki.