23 °C
erős felhőzet
2024. június 16., vasárnap
Jusztin

Kim Kardashian felismerhetetlen az első Amerikai Horror Story előzetesben

2023. július 21.
8.4071
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még áprilisban derült ki, hogy a reality híresség szerepet kapott az Amerikai Horror Story című sorozat legújabb évadában, melyről eddig nem sok mindent lehetett tudni, ám az éjszaka folyamán érkezett egy friss videó hozzá, melyben a sztár is feltűnik.

A népszerű sorozat már a 12. évadnál jár, amiben Kim Kardashian mellett feltűnik még Emma Roberts és Cara Delevingne is, akik kisbabák bűvkörében láthatóak. Kim gyakorlatilag felismerhetetlen a videóban, hosszú fehér hajjal, hatalmas szempillákkal és vörös ajkakkal látható, amint egy gyermeket fog a karjaiban.

Az antológia új része "Delicate" címmel Danielle Valentine: Delicate Condition című regényén alapul, amely egy nőt követ, aki azt hiszi, hogy valaki megpróbálja megakadályozni, hogy gyermeket szüljön. A sorozat alkotóit több kritika is érte, amikor tavasszal bejelentésre került, hogy Kim is csatlakozik a szereplőgárdához, lévén a sztárnak nincs színészi tehetsége. Az új széria a Hulun lesz látható - nálunk a Disney+ streamingen.

Nézd nagyban ezt a videót!kapott az Amerikai Horror Story című sorozat legújabb évadában, melyről eddig nem sok mindent lehetett tudni, ám az éjszaka folyamán érkezett egy friss videó hozzá, melyben a sztár is feltűnik.'>