16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Kiderült, hogy ki Fekete Dávid titkos szerelme

2014. január 03.
2.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nyíltan felvállalta kapcsolatát Fekete Dávid és Csiki-Bege Renáta, akiket már korábban is összehozott a sajtó, hiszen Dávid feltűnő, ám mégis lovagiasan udvarias módon udvarolt a jól ismert magyar üzletember lányának.

Dávid elmondása szerint fülig belezúgott a lányba, számára csak Reni létezik a világon, és nagyon örül annak, hogy korábbi kapcsolatából kilépve végül őt választotta.

Az énekes természetesen alaposan ostromolta is a lányt, hiszen szerenádot adott neki születésnapján, tűzijátékot szervezett neki, és nem sajnálta tőle a romantikát sem az elmúlt hónapok során.

Fekete Dávid szerint bármire képes, ha Reniről van szó, számára csak egyetlen dolog fontos: hogy ő boldog legyen. Éppen ezért karácsonyra például egy pomerániai törpespiccet vett neki karácsonyra - a sztárkutya alsó hangon is félmillió forinttól kezdődik -, amiért december 23-án, a legnagyobb dugóban utazott át a fővároson, és három másik vevőt is túl kellett licitálnia ahhoz, hogy ő kaparinthassa meg a kis háziállatot.

Dávid számára egyébiránt már kijárt a boldogság, hiszen volt feleségétől, avagy Cserpes Laurától történt válása nagyon padlóra küldte az énekest.