0 °C
tiszta égbolt
2023. december 04., hétfő
Borbála, Barbara

Kiderült, hogy ki a legjobban öltözött sztár a világon!

2013. november 11.
4.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Idén is megrendezésre került - immáron huszadik alkalommal - az MTV European Music Awards díjátadó ceremónia, amelynek keretein belül ismét rengeteg világsztár képviseltette magát, illetve kapott is díjat a legszakavatottabb zsűritől, avagy a közönségtől.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a világ legjobban öltözött énekese az a Harry Styles lett, aki a One Direction nevű félig brit, félig ír fiúbandának az egyik tagja, és aki rendre őrült ruhakölteményeivel és sajátos összeállításaival hívta fel magára a múltban is a szakma, illetve a rajongók figyelmét.

A sármos szívtipró eredetileg egyszerű szólóénekesként bukkant fel a brit X-Faktor legutóbbi évadában, a mentoroknak köszönhetően azonban az egyszerű vidéki fiatalember összekerült négy másik énekessel, és megalapították a One Direction fiúbandát, amivel szinte minden dalukkal a slágerlisták élére kerülnek.

A rajongók és a tinilányok kedvenceként elhíresült Harry Styles azonban nem csak csodálatos hangjával, hanem sajátos öltözeteivel is hódított az elmúlt hónapokban a rajongók szerint.
 

Te is így gondolod?