31 °C
tiszta égbolt
2024. július 18., csütörtök
Frigyes

Kiderült miért szakított Mariah Carey és Bryan Tanaka hét év után

2023. december 21.
22.2131
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még novemberben röppentek fel olyan pletykák, miszerint hét év együttlétet követően az énekesnő és kedvese, Bryan Tanaka szakítottak, egyedül fogják tölteni idén a karácsonyt, most pedig végre arra is fény derült, miért lett vége kapcsolatuknak.

Mariah Careyt és Bryan Tanakat utoljára idén márciusban lehetett együtt látni, azóta a pár nem jelent meg közösen eseményen és közösségi médiában sem osztottak meg magukról fotót, ami miatt mostanában egyre több pletyka kezdett el keringeni a szakításukról. A napokban fény derült arra, hogy az énekesnő és egykori táncosa már tényleg nincs együtt.

A szakítás okáról egy a párhoz közel álló forrás mesélt a Page Six magazinnak, aki szerint a családalapítás volt a fő ok. Mariah és Bryan között 14 év korkülönbség volt, a 40 éves táncos szeretett volna családot alapítani, ám az énekesnőnek már vannak ikrei, akik 12 évesek. Ráadásul Carey már 54 éves, valószínűleg nem szeretne teherbe esni, kockázatos is lenne.
pletykák, miszerint hét év együttlétet követően az énekesnő és kedvese, Bryan Tanaka szakítottak, egyedül fogják tölteni idén a karácsonyt, most pedig végre arra is fény derült, miért lett vége kapcsolatuknak.'>