17 °C
borús égbolt
2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett

Kiderült, miben halt meg Tina Turner

2023. május 26.
26.2181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nem sokkal halálát követően a Daily Mail kiderítette, hogy miben halt meg a legendás énekesnő, a hírek szerint természetes halált halt, de hosszú betegség után, ugyanis már jó ideje kezelték vesebetegséggel, amit a magas vérnyomás okozott.

Megdöbbentette a zenei világot Tina Turner halála, aki 83 évesen távozott, ám számítani lehetett rá, hiszen akik közeli ismerősei voltak az énekesnőnek, azok tudták, hogy hamarosan elmegy. Halála előtt néhány hónappal elárulta, hogy nem vette időben észre magas vérnyomását, ami mivel nem lett kezelve, ezért szövődményeket okozott.

Tina akkor így mesélt betegségéről:

Nagy veszélybe sodortam magam, mert nem voltam hajlandó szembenézni a valósággal, hogy napi, élethosszig tartó gyógyszeres terápiára van szükségem. Túl sokáig hittem abban, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya.

Korábban azt is elárulta, hogy az évek során számos fizikai és mentális betegséggel küzdött. A poszttraumás stressz-rendellenesség egy formáját diagnosztizálták az első férjével és zenésztársával, Ike Turnerrel kötött házassága során elszenvedett családon belüli erőszak miatt.