29 °C
tiszta égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Kevin Costner exfelesége máris bepasizott

2024. január 16.
23.3341
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly májusban adta be a válókeresetet 18 év házasságot követően a színész felesége, aki arra hivatkozott, hogy férje nem töltött elég időt vele és a gyerekekkel, a válást követően pedig máris elkezdett randizni egy üzletemberrel.

Hosszadalmas és nehéz váláson van túl Kevin Costner és Christine Baumgartner, és a legfrissebb hírek szerint a táskatervezőként dolgozó exfeleség máris elkezdett randizni Josh Connor üzletemberrel. A People magazinnak nyilatkozó forrás szerint eleinte csak barátok voltak, de közelebb kerültek egymáshoz.

Josh egyébként Costner és Christine szomszédja volt, jól ismerte őket, ráadásul ő is átesett egy váláson, így jól megértette, hogy min megy keresztül az exfeleség. A pár állítólag már tavaly júliusban is együtt nyaraltak, miközben a válási procedúra még tartott. Azt nem tudni, hogy pontosan mi van most közöttük, egyik fél sem reagált a pletykákra.
válókeresetet 18 év házasságot követően a színész felesége, aki arra hivatkozott, hogy férje nem töltött elég időt vele és a gyerekekkel, a válást követően pedig máris elkezdett randizni egy üzletemberrel.'>