11 °C
borús égbolt
2024. március 01., péntek
Albin

Katalin hercegné a Kensington palotából jelentkezett be videóchatelni

2020. november 12.
20.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A járványhelyzet és a korlátozások ellenére sem adja fel hivatását Katalin hercegné, aki képes volt csak azért csinosan felöltözni és kisminkelni magát, hogy a saját otthonából videóchatelhessen néhány jelenleg is szolgálatot teljesítő katona családjával.

A nemes cselekedet mellett Katalin hercegné ezzel gyakorlatilag megmutatta otthonuk egy kis szegletét, amire korábban még nem igazán volt példa, így lehet némi elképzelésünk arról, hogy miként néz ki a palota, ahol élik életüket.

A látottak alapján kijelenthető, hogy a hercegi pár nem a modern megoldások híve, éppen ellenkezőleg, inkább az elegáns és régimódi bútorok, valamint berendezési tárgyakat kedvelik, elég csak az aranykeretes festményekre vagy az ósdinak tűnő, de biztosan méregdrága kanapéra gondolni.


The Duchess of Cambridge spoke to Armed Forces families who have lost loved ones to hear about the impact that #Remembrance week has for them. Together they spoke about the support that they receive from members of the Armed Forces community, including other bereaved families, and from the Royal British Legion. #WeWillRememberThem

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,