34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Katalin hercegné egy friss fotóval jelentette be, hogy részt vesz a király születésnapi ünnepségén

2024. június 15.
10.1361
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár a walesi hercegné még 'nincs túl a nehezén', és a kemoterápiás kezelése még hónapokig folytatódik, ennek ellenére egészen biztosan részt fog venni az uralkodó, Károly király születésnapi ünnepségén, a Trooping the Colour-on.

Ez lesz Katalin hercegné idei első nyilvános szereplése, ugyanis utoljára tavaly decemberben láthatták az alattvalók a hercegnét, majd idén év elején egy tervezett hasi műtéten esett át. Nem sokkal a műtétet követően rengeteg pletyka kezdett el keringeni a hercegnéről és családjáról, majd végül bevallotta: a rák egyik típusát diagnosztizálták nála.

A kezelések miatt úgy döntött, hogy egy időre visszavonul, de a jelek szerint nem fogja kihagyni a Trooping the Colour eseményt, ami éppen ma, június 15-én kerül megrendezésre. Legújabb közösségi média bejegyzésében a hercegné úgy fogalmazott:

Mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, hogy vannak jó és rossz napok. A rossz napokon az ember gyengének, fáradtnak érzi magát, és kénytelen engedni a testének, hogy pihenjen. De a jó napokon, amikor erősebbnek érzed magad, a lehető legtöbbet akarod kihozni abból, hogy jól érzed magad.

Katalin hercegné otthonában már szokott dolgozni és reméli, hogy a nyár folyamán további eseményeken vehet majd részt, de ezekről egyelőre semmit sem lehet tudni.