4 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak

2017. április 04.
7.7801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Minden határt átlépett Justin Bieber, aki a legfrissebb sztárhírek szerint a minap annyira megelégelte néhány rajongó közeledését, hogy biztonsági őrét felhatalmazta bármiféle válaszcsapásra, aminek következtében majdnem vér is folyt.

A történet ott kezdődik, hogy Justinnak fellépése volt Rio de Janeiróban még péntek este, miután néhány rajongó fogott egy Uber sofőrt, akit felkértek arra, hogy szorosan kövessék az énekest a kastélyig, ahol elszállásolták őt, azonban Bieber annyira feldühödött ezen, hogy arra kérte sofőrjét, álljon félre.

Mire az őt követő rajongók is megálltak, utasította testőrét, hogy nem érdekli, milyen módon, de kergesse el követőit, mire a férfi nem finomkodott, és egy késsel támadt rá a másik autóban ülőkre, amitől az Uber sofőr annyira megijedt, hogy feltartott kézzel kezdett el hátrálni.

Miután elérte az autót, és beugrott a vezetőülésbe, magára zárta az ajtót, de a Sun beszámolói szerint a testőr ettől annyira kikattant, hogy bezúzta az autó oldalát, miközben Justin Bieber terepjárója első üléséről nevetgélt a halálra rémült fiatalokon.


kép'>Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak - 2. kép


Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak - 3. kép


Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak - 4. kép


Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak - 5. kép


Justin Bieber testőre késsel esett neki néhány rajongónak - 6. kép